Con Amore op de grens van 2016 en 2017

We hebben heerlijk gezongen 21 december in de brasserie van Liduina onder de grote kerstkrans. Wat konden we een mooi repertoire laten horen! Een welgemeend applaus na afloop. Wilt u weten wat we gezongen hebben?

Midden in de Winternacht
By the waters of Babylon
Happy Christmas
Let it snow
Noel, Noel
Dona nobis Pacem
Morning has broken
He`s got the whole World
Buiten waait de noordenwind (A.M.G. Schmidt/H. Bannink)
Jingle bells
Hallelujah
Onderweg (Boudewijn de Groot)
Go tell it on the mountain
We wish you a merry Christmas

Verbaasd dat dit lukt met deze doelgroep? Kom eens kijken, het lukt echt. Solo , 2-stemmig, zittend, staand , bij Con Amore kan veel, zo niet alles. We zijn altijd blij als we elkaar weer zien en de afgelopen maanden zijn we een steeds hechtere groep geworden. Bij de koorleden met dementie hoort natuurlijk vergeten, maar als we de andere leden zien en horen, de koormappen zien en de piano horen dan worden we vanzelf blij. Er is geen plaats meer voor verleden en toekomst, er is alleen plaats voor melodie en ritme, heerlijk in het nu, geen mindfulnesscursus kan daar tegenop.
Blij als ik moeder zie genieten en als ik zelfs door haar ten dans wordt gevraagd. Zulke momenten voegen kwaliteit toe aan haar en mijn leven.
Blij als ik even kwijt kan wat mij frustreerd en irriteerd in de dementiezorg. Delen lost niet altijd op maar lucht wel op.
Blij als ik even op weg geholpen wordt, een bruikbaar advies krijg toegespitst op mijn situatie
Blij dat Con Amore bestaat. Dat gunnen we meer mensen. In 2017 hopen we te kunnen groeien. Meer leden, mensen met dementie, vrienden, familieleden maar ook meer vrijwilligers om dit koor te laten groeien. Een mooie vrijwilligerstaak voor u? Neem eens contact op met coördinator Marjan van Dorp om te kijken of dit iets voor u is.

Con Amore wenst u alle goeds toe voor 2017, een nieuw jaar waar muziek in zit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wist u dat….

  • Samen zingen, samen herinneren
  • Samen praten, samen sterker
  • Zingen je blij maakt
  • We willen groeien naar een zangkoor
  • We geholpen worden door DignusFriends
  • Dementiedeskundigen aanwezig zijn

Actueel

Koor Con Amore Rotterdam krijgt applaus op het Genero Symposium Dit speciale Rotterdamse koor voor mensen met geheugenproblemen of dementie en mantelzorgers liet aan specialisten, professionals en geïnteresseerden zien waartoe we samen in staat zijn. Lees verder...


Social Media