De nieuwe folders zijn klaar!


We zijn blij dat we u onze nieuwe folders kunnen laten zien. Eén folder is gericht op mantelzorgers en mensen met dementie, de andere folder is gericht op professionals . Zorgt u dat ze in uw wachtkamer of folderrek komen? Con Amore hoort immers op de sociale kaart van de dementiezorg in Rotterdam en omstreken. Graag een bericht naar info@conamore-rotterdam.nl als u folders kunt gebruiken.

Koor Con Amore Rotterdam is nu een jaar onderweg. Aanvankelijk gestart in Rotterdam-Zuid, nu alweer een aantal een aantal maanden in Rotterdam-Hilligersberg. Daar een fijne repetitieruimte gevonden in zorginstelling Liduina, Burgemeester de Villeneuvesingel 1. Goed bereikbaar voor onze thuiswonende leden met tram 4 en als u met de auto komt is er altijd gratis parkeerplaats in de straat .

Onze leden zijn mensen met dementie, vrienden, familieleden en vrijwilligers. Met elkaar hebben we heerlijke ochtenden. Ook hebben we drie keer een optreden verzorgd waaronder de opening van het symposium van het Geriatrisch Netwerk Rotterdam(GENERO).
We hebben al veel gelachen, gezongen en gedeeld met elkaar. Nieuwe melodieën geleerd en oude melodieën gezongen en er wordt regelmatig gedanst. Inmiddels zijn we een hechte groep van, op dit moment 14 leden die elkaar ook gezelligheid en steun bieden. Dit gunnen we meer mensen! Hoort zegt het voort.

Wilt u folders, digitaal of papieren versie? We horen het graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wist u dat….

  • Samen zingen, samen herinneren
  • Samen praten, samen sterker
  • Zingen je blij maakt
  • We willen groeien naar een zangkoor
  • We geholpen worden door DignusFriends
  • Dementiedeskundigen aanwezig zijn

Actueel

Koor Con Amore Rotterdam krijgt applaus op het Genero Symposium Dit speciale Rotterdamse koor voor mensen met geheugenproblemen of dementie en mantelzorgers liet aan specialisten, professionals en geïnteresseerden zien waartoe we samen in staat zijn. Lees verder...


Social Media