Stille zomer? Bij Con Amore niet!

Voor veel mensen is de zomer een stille periode, kinderen op vakantie, minder bezoek. Activiteiten liggen veelal stil. De kracht van Con Amore is  ook dat het echt een wekelijkse activiteit is, ook als de pianist Yvet op vakantie is, ook als de coordinator  Marjan op vakantie is. Hoe doen we dat dan?  Voor de pauze zingen we  met elkaar. Gelukkig kan  Marjan ook achter de piano.  Een mevrouw  die hakkelend uit haar woorden komt zong heerlijk mee  “Eerst dacht ik dat ik er niet bijhoorde. Ik kan het, ik heb m`n ikje weer terug”

Na de pauze muziek luisteren we muziek via spotify. Geweldig wat dit oproept. The typewriterssong bracht iemand weer even terug op zijn werkplek,  van Beethoven naar Glenn Miller, Wim Zonneveld en Vera Lyn en de Radetskymars, een gevarieerde ochtend. Weet u nog wat de eerste langspeelplaat was die u kocht? Wij zoeken het even op !

Hier een fragment van Nina Simone, heerlijk toch….en de voetjes van de vloer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wist u dat….

  • Samen zingen, samen herinneren
  • Samen praten, samen sterker
  • Zingen je blij maakt
  • We willen groeien naar een zangkoor
  • We geholpen worden door DignusFriends
  • Dementiedeskundigen aanwezig zijn

Actueel

Koor Con Amore Rotterdam krijgt applaus op het Genero Symposium Dit speciale Rotterdamse koor voor mensen met geheugenproblemen of dementie en mantelzorgers liet aan specialisten, professionals en geïnteresseerden zien waartoe we samen in staat zijn. Lees verder...


Social Media