Con Amore wordt volwassen

Con Amore bestaat 2 jaar, dat hebben we gevierd!

We gaan vol enthousiasme er een volgend jaar aan toevoegen. Wel wat veranderingen. Het koor verplaatst van de woensdagochtend naar de donderdagochtend met ingang van 7 maart 2018. De muzikale leiding blijft liggen bij Yvet van der Tuin ondersteund door Marjolein de Bruin. Initiatiefneemster Marjan van Dorp heeft afscheid genomen van Con Amore. Zij zegt hierover het volgende:
Iedere week ga ik met heel veel plezier naar Liduina voor de wekelijkse repetitie. Heerlijke ochtenden en veel blije gezichten.
Toch is het moment gekomen dat ik Con Amore vaarwel ga zeggen. In Vlaardingen ben ik coördinator  van een project op het gebied van de dementiezorg, De Bovenkamer, een startend Odensehuis. Dit vereist mijn volledige aandacht waardoor een en ander in de knel komt te zitten. Kiezen is verliezen en zo voelt dat ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wist u dat….

  • Samen zingen, samen herinneren
  • Samen praten, samen sterker
  • Zingen je blij maakt
  • We willen groeien naar een zangkoor
  • We geholpen worden door DignusFriends
  • Dementiedeskundigen aanwezig zijn

Actueel

Koor Con Amore Rotterdam krijgt applaus op het Genero Symposium Dit speciale Rotterdamse koor voor mensen met geheugenproblemen of dementie en mantelzorgers liet aan specialisten, professionals en geïnteresseerden zien waartoe we samen in staat zijn. Lees verder...


Social Media